Brede school

Bij ons op school vinden diverse naschoolse activiteiten plaats in het kader van de Brede School. Dit is een initiatief van de gemeente Harderwijk georganiseerd vanuit Ga! Harderwijk en drie scholen in de wijk Stadsdennen: Dominicus Savio, Al Islaah en de Schakel. De Brede School heeft tot doel om na schooltijd leuke sportieve, techniek en creatieve activiteiten aan te bieden aan kinderen in de buurt. Dit bevordert de sociale contacten en verbetert het welzijn van de kinderen. Voor culturele activiteiten werken we samen met Cultuurkust en sportactiviteiten hebben we een samenwerking met vele sportverenigingen.  

Activiteiten

De activiteiten worden aangeboden in meerdere blokken van 6 weken per schooljaar. Er wordt geprobeerd om een zo breed mogelijk palet aan activiteiten aan te bieden, om op deze manier zoveel mogelijk kinderen te bereiken. De activiteiten worden begeleid door professionals en/of vrijwilligers. 

Het beweegteam is altijd bezig om nieuwe leuke activiteiten te organiseren je kan ons herkennen aan de blauwe Jas van Ga! Harderwijk.

Voor vragen, informatie of opmerkingen kunt u terecht bij de directeur, Reinder Bos,
of bij de coördinator, Tijmen van Steinvoorn

Contact:
Coördinator Brede School Stadsdennen:
meester Tijmen van Steinvoorn
E-mail: tijmen@gaharderwijk.nl

R.Bos@dominicus-savio.nl
(Reinder Bos, directeur Dominicus Savio)

Klik hier voor de website van GA! Harderwijk

© Basisschool Dominicus Savio Harderwijk