Aanmelden

Bent u op zoek naar een school voor uw kind(eren)? Dan is deze pagina voor u!

Kennismakingsgesprek
De keuze voor een school is een belangrijke stap. Wij staan u graag persoonlijk te woord om uit te leggen waar wij als school voor staan. U kunt daarom bij ons een kennismakingsgesprek inplannen. De directie geeft u dan tevens een rondleiding door de school. Dit kan vaak onder schooltijd, zodat u een echte sfeerimpressie krijgt.
Een afspraak maken kan per telefoon: 0341 – 412603 of via mail

Mocht u uw kind bij ons op school willen inschrijven, dan kunt u van directie een intake-vragenlijst krijgen om thuis in te vullen. Daarna gaat u samen met de directeur een digitaal inschrijfformulier invullen en staat uw kind officieel bij ons ingeschreven.

En dan?
Wanneer uw kind bijna vier wordt neemt de desbetreffende leerkracht contact met u op. Samen spreken jullie enkele ochtenden af om te wennen. Uw kind mag op zo’n ochtend meedraaien in de groep en alvast kennismaken met de klas. Op deze manier is het iets minder spannend als uw kind écht naar school gaat.
Op de pagina van onze kleutergroepen kunt u alvast wat informatie lezen.

Indien u oudere kinderen heeft en door een verhuizing of schoolwisseling bij ons terecht komt kan het natuurlijk iets anders gaan. Dan hoort u van de directie in welke groep uw kind komt en welke leerkracht(en) uw kind krijgt. Ook zal worden afgesproken wanneer uw kind kan beginnen. De leerkracht zal zorgen dat alles voor uw kind klaarstaat.
Lees gerust wat over de desbetreffende groep op een van deze pagina’s.

Een aantal van onze speerpunten op een rij:
- Kinderen leren van en met elkaar. Samenwerken wordt daarom veel gedaan
- Kunst- en cultuureducatie vinden wij belangrijk
- Wij helpen kinderen zelfstandigheid en verantwoordelijkheid te ontwikkelen
- Fouten maken mag, daar kun je juist van leren
- Iedereen mag er zijn

En daarnaast kunt u in het filmpje hieronder zien waar wij als school voor staan.

© Basisschool Dominicus Savio Harderwijk